آموزش روتوش عکس در فتوشاپ
2018-05-29
آموزش تصویری ایجاد سایه در فتوشاپ
2018-06-09

پاک کردن بک گراند تصویر بوسیله ابزار Color Range و Back ground Eraser Tool در فتوشاپ

در فتوشاپ راه حل های مختلفی برای پاک کردن بک گراند عکس ها وجود دارند که شما می توانید با توجه به رنگ بندی تصاویر از این ابزارها استفاده کنید.

ابزار Color Range برای پاک کردن بک گراند تصاویری به کار می رود که زمینه یک دست و یکرنگی دارند؛ابزار Back ground Eraser Tool  برای حذف پس زمینه هایی کاربرد دارد که رنگ پس زمینه با رنگ تصویر اصلی نزدیک هستند.

آشنایی با ابزار Color Range و کار با این ابزار :

ابتدا تصویر مورد نظر را در فتوشاپ باز کنید.

 

در محیط فتوشاپ از منوی Select گزینه Color Range رو انتخاب کنید.

تا زمانی که این ابزار باز است، هنگامیکه موس را روی تصویر حرکت میدهید موس‏ به شکل قطره چکان دیده میشود، این یعنی هر جایی که کلیک کنید رنگ های مشابه آن هم انتخاب می شود، پس روی زمینه پشت تصویر اصلی کلیک کنید؛ در اخر روی دکمه OK کلیک کنید.

نکته ۱ : در کادر  Select باید گزینه Sampled Colors انتخاب شده باشد.

نکته ۲ : مقدار  Fuzziness مشخص میکندکه دقت قطره چکان در چه حدی باشد و با چه حساسیتی رنگ در تصویر انتخاب شود.

با زدن دکه Delete بکگراند فعلی رو حذف کنید و تصویر موجود رو روی بکگراند دیگه ای کپی کنید.

 

نکته : در صورتی میتوانیم بکگراند تصویر را با زدن دکمه Delete حذف کنیم که لایه‏ ی تصویر مورد نظر قفل نشده باشد. لایه ‏ای که قفل باشد، آیکون قفل کوچک کنار نامش نشان داده میشود.

برای از قفل درآوردن یا باز کردن یک لایه باید روی لایه دوبار کلیک کنید و از پنجره تنظیمات کوچک باز شده دکمه ‏ی OK رو فشار بدهید، و یا روی خود آیکن قفل کلیک کنید.

آموزش حذف سریع بک گراندها با ابزار  Background Eraser Tool

بسیاری از مردم روش های پیچیده ای برای حذف بک گراند به کار می برند، در حالی که می توانند با ابزار Background Eraser این کار را ساده تر انجام دهند. این ابزار با آشکار سازی لبه ها و ملایم کردن ناحیه انتخاب به طور اتوماتیک، نتایج خارق العاده ای ایجاد می کند. در این آموزش، یاد خواهید گرفت چگونه برای حذف آسمان و جایگزین کردن آن با تصویر دیگری، از ابزار Background Eraser استفاده کنید.

 1 : انتخاب تصویری که می خواهیم روی آن کار کنیم 
تصویری که می خواهید بک گراند آن را جدا کنید در فوتوشاپ باز کنید. شما می توانید این تکنیک ها را برای تصاویر مختلف و در شرایط متفاوتی به کار ببرید.

2 : این ابزار چگونه کار می کند؟ 
با وجود داشتن نام ” Background eraser “، این ابزار بیشتر به عنوان حذف کننده “رنگ” کار می کند تا حذف کننده “بک گراند”. پس برای شروع اجازه دهید ابزار را انتخاب کنیم. می توانید بر روی دکمه آن در پنل ابزار سمت چپ کلیک کنید یا کلیدهای میانبر Shift+E را برای چرخیدن در میان پنل erasers بزنید.

 

پس از انتخاب آن، گزینه های نوار تنظیمات تغییر می کنند و نشانگر موس به شکل یک دایره با علامت مثبت در میان آن در می آید. ناحیه ای که در زیر علامت مثبت قرار می گیرد، جایی است که ما رنگی را انتخاب می کنیم که مایلیم حذف شود، و هرچیزی داخل این دایره، آن رنگ را داشته باشد حذف خواهد شد. برای نمایان شدن تنظیمات براش، بر روی تصویر رایت کلیک کنید.

فراموش نکنید که همیشه hardness را بالا نگه دارید؛ زیرا لبه های ملایم ممکن است اثرات تصنّعی بک گراند را نادیده بگیرند. اندازه براش را تا حدّی که نیاز است تغییر دهید و spacing را در حدّ پایین نگه دارید (1-50%). بنابراین زمانی که از ابزار استفاده می کنید، یک خط ملایم پیوسته برای حذف کردن ایجاد می کند.

در نوار تنظیمات گزینه Sampling:Once را انتخاب کنید. بنابراین ما فقط یک بار از رنگ نمونه گرفته و بخش بزرگی از تصویر را با آن حذف می کنیم. برای این مرحله، Limits را برابر Contiguous و Tolerance را برابر 50% قرار دهید.

 

 

3 : آغاز حذف کردن بر روی یک قسمت تصادفی از آسمان کلیک کنید. دکمه سمت چپ موس را نگه دارید و به اطراف درگ کنید تا حذف شود.

برای حذف بک گراند بین شاخه ها و برگ ها به نوار تنظیمات بروید و Limits را به Discontiguous تغییر دهید. اکنون همان کار که من قبلاً انجام دادم بکنید و اجازه دهید ببینیم نتیجه چه شده است:

همان طور که می توانید ببینید، گزینه Discontiguous به ما اجازه می دهد بک گراند را حتی در نواحی جداشده حذف کنیم، مانند بین شاخه ها و برگ های درخت.

گام 4 : گزینه های بیشتر
در مثال من، زمانی که با Tolerance برابر 50% (مقدار پیشفرض) نقاشی کشیدم، نتیجه نهایی تقریباً خوب بود؛ ولی اگر چیزی مانند زیر برای شما اتفاق افتاد نگران نباشید:

اگر چنین اتفاقی برای شما افتاد، به این معنی است که رنگ بک گراند شما بسیار شبیه به شئ شماست؛ بنابراین شما باید مقدار Tolerance را کاهش دهید. اگر رنگ بک گراند تقریباً با شئ شما متفاوت است (مانند مثال من)، می توانید Tolerance را روی مقادیر بالاتر تنظیم کنید تا نتایج بهتری بگیرید.
اگر شما مقدار Tolerance را تغییر دادید ولی هنوز هم با پاک شدن شئ خود توسط ابزار Background Eraser مشکل دارید، گزینه Protect Foreground Color را فعال کنید.

این به شما اجازه می دهد از یک رنگ پیش زمینه نمونه بگیرید (برای نمونه برداری رنگ از تصویر خود کلید Alt+کلیک را نگه دارید) تا فوتوشاپ در حین استفاده از ابزار Background Eraser، آن را حذف نکند.

 

6 : رنگ های مختلف بک گراند 
بعد از اینکه ابزار Background Eraser را برای یک رنگ در تصویرتان استفاده کردید، باید چیزی مانند این داشته باشید:

با اینکه تمام بک گراند من تقریباً آبی است، درجات متفاوتی از آبی را داراست و حتی مقداری رنگ سفید هم دارد. برای رسیدگی به این موضوع، فقط باید از یک رنگ جدید نمونه برداری کرده و تمام فرایند را تکرار کنید. هم چنین می توانید در نوار تنظیمات گزینه Sampling Continous را انتخاب کنید.

ولی من این کار را پیشنهاد نمی کنم زیرا اگر به شئ خود خیلی نزدیک شوید (در این مثال، درختان)، ممکن است به طور اتفاقی از رنگ آن ها نمونه بگیرید و در نتیجه بخش هایی از تصویر را حذف کنید که نمی خواستید. بنابراین کافیست هدف موس خود را روی رنگ دیگری قرار دهید و همان فرایند را تکرار کنید تا زمانی که تصویر شما کاملاً پاک شود.

7: چک کردن پس زمنیه

یک لایه جدید ایجاد کنید و سپس به پایین لایه ی اولیه درگ نمایید. با ابزار سطل رنگ لایه جدید را رنگ نمایید. بدین ترتیب در صورتیکه قسمت هایی از بک گراند باقی مانده که نیاز به حذف دارد،  مشخص خواهد شد.

 

8 : مرحله آخر 
بعد از حذف بک گراند، شما دو انتخاب دارید: می توانید شئ جدا شده را در تصویر سازی به کار ببرید و یا می توانید بک گراند حذف شده را با چیز جدیدی جایگزین کنید تا تصویر متفاوتی به دست بیاورید.

تصویر اولیه

تصویر نهایی

 

 

برای مشاهده مقالات آموزشی بیشتر به وب سایت https://www.asa-rad.ir مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A